Wij

Karin Blankert-van Hengel  is opgeleid in logopedie, fonetiek en homeopathie. Communiceren met en zonder woorden is de kern van haar veelzijdige werkomgevingen. Zij staat dichtbij de ander en nodigt op een speelse manier uit wat tot expressie wil komen. Door diep te luisteren helpt zij anderen om zichzelf te horen en terug te keren bij hun eigenheid en kracht. Een ontmoeting met Karin draait om rust, ruimte, afstemming en synchroniciteit.
Naast haar inzet voor Intern Kompas, heeft Karin haar muziekpraktijk Toon en Taal voor mensen met dementie, Parkinson en niet-aangeboren hersenletsel. Met zang, klank en muziek creƫert en opent zij nieuwe paden in contact en communicatie.

Han Blankert is opgeleid in biologie, biochemie en homeopathie en was immunologisch onderzoeker in de medische wetenschap. Hij ontwikkelde een brede kennis over ziekte en gezondheid, over leren en ontwikkelen. Hij is sterk in luisteren, waarnemen en confronteren. Hij zet mensen in hun kracht.
Han stimuleert en inspireert in het vinden van andere perspectieven. In alles volgt hij het onbegrensde potentieel van het plastische brein.
Naast zijn inzet voor Intern Kompas, werkt Han voor Avans Hogeschool als adviseur en trainer in onderwijs en onderwijsontwikkeling.

Ons beeldmerk is samengesteld uit twee symbolen.
Caduceus is een symbool voor wisselwerking, transformatie en oplossen van interne tegenstellingen.
Lemniscaat is een symbool voor oneindige stroom van leven, leren en inzicht.